Get Social With Us
 

VÅRA TJÄNSTER

Vårt tjänsteutbud är ett resultat av våra kunders önskemål. Tveka därför inte att kontakta oss om det är något mer vi kan hjälpa dig med, så diskuterar vi dina behov.

Städservice
Städ

En fräsch arbetsplats där alla trivs gör jobbet roligare, mer fokuserat och effektivt. Vi anpassar städningen efter dina behov och tar fram en checklista tillsammans med dig.

Vi utför även städning hemma hos privatpersoner. Och med RUT-avdrag blir kostnaden lägre än du tror. Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Kaffeservice
Kaffeservice

Att fylla på, göra rent och underhålla kaffemaskinen kan ibland ta onödigt mycket tid. Låt oss sköta om kaffebestyren och så kan du fokusera på det du är bra på istället. Vi levererar maskiner, fyller på kaffe och ser till att théer och även andra drycker finns på plats. Självklart har vi alla tillbehör som behövs för fikastunden, såsom socker, muggar och skedar.

Kontorsservice
Kontorsservice

Vi vill att du ska trivas på jobbet. Ett kontor i perfekt skick handlar inte bara om att hålla rent, utan också om att fixa till de små detaljerna som gör att vardagen flyter på.
Vi fyller på kontors-, köks- och hygienprodukter och ser till att allt finns på plats där du behöver det.

Byggstäd
Byggstäd

Nybyggnation eller renovering? Vi städar under byggets gång och vi röjer även upp och gör fint efter hantverkarna så att du bara kan flytta in i nya fräscha lokaler. Är du fastighetsägare? Vi hjälper till med  trädgårdstjänster, underhållning av fasad, tak, algbehandling av trä och stenbelagda ytor.

Frukt
Frukt på jobbet

Att ha tillgång till färsk frukt på jobbet ökar trivseln och ger gladare medarbetare. Extra smart är det att få frukten levererad i samband med städningen. Rent och fräscht och med en smula omtanke på toppen. Hur ofta och hur mycket bestämmer du själv.
Läs mer…

Ultrarent Vatten

En ny och skonsam teknik för rengöring av fönster, fasader, tak, busskurer etc. Fördelarna med tekniken är att det är miljövänligt och kostnadseffektivt. Efter rengöring kan ytan behandlas med en biosid, en behandling som håller den rengjorda fasaden ren och fräsch. För tak behövs ingen föregående rengöring. Biosiden appliceras och därefter sköter regnet resten, ytan rengörs och smutsskyddas. Läs mer…

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag?

[toggle border=”none” title=’Kontakta Oss!’]

[/toggle]