Get Social With Us
 

VÅRA TJÄNSTER – PRIVAT

När måstena blir för många kan man ibland behöva hjälp i vardagen. Tveka därför inte att kontakta oss om det är något mer vi kan hjälpa dig med, så diskuterar vi dina behov.

Städservice
Städ

Vi utför städning hemma hos dig. Och med RUT-avdrag blir kostnaden lägre än du tror. Ring oss för ett kostnadsfritt hembesök.

Fönsterputs

Har du fönster högt upp, svåra att nå med stege, eller bara vill ha hjälp utan att använda annat än vatten? Med det ultrarena vattnets egenskaper kan vi se till att hålla dina fönster rena och fina utan kemikalier. Våra långa stänger gör att vi kan stå på marken och jobba högt utan att riskera fall, eller att förstöra marken utanför byggnaden.

Trädgårdstjänster

Vi tar hand om den löpande skötseln av din trädård. Vi klipper gräs, trimmar kanter, rensar ogräs och ser till att det ser snyggt och prydligt ut.

Byggstäd

Nybyggnation eller renovering? Vi städar under byggets gång och vi röjer även upp och gör fint efter hantverkarna så att du bara kan flytta in i nya fräscha lokaler.

Ultrarent Vatten

En ny och skonsam teknik för rengöring av fönster, fasader, tak, busskurer etc. Fördelarna med tekniken är att det är miljövänligt och kostnadseffektivt. Efter rengöring kan ytan behandlas med en biosid, en behandling som håller den rengjorda fasaden ren och fräsch. För tak behövs ingen föregående rengöring. Biosiden appliceras och därefter sköter regnet resten, ytan rengörs och smutsskyddas. Läs mer

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag?