Get Social With Us
 

VÅRA TJÄNSTER – FÖRETAG

Vårt tjänsteutbud är ett resultat av våra kunders önskemål. Tveka därför inte att kontakta oss om det är något mer vi kan hjälpa er med, så diskuterar vi era behov.

Städservice
Städ

En fräsch arbetsplats där alla trivs gör jobbet roligare, mer fokuserat och effektivt. Vi anpassar städningen efter era behov och tar fram en checklista tillsammans med er.

Kaffeservice
Kaffeservice

Att fylla på, göra rent och underhålla kaffemaskinen kan ibland ta onödigt mycket tid. Låt oss sköta om kaffebestyren och så kan du fokusera på det du är bra på istället. Vi levererar maskiner, fyller på kaffe och ser till att théer och även andra drycker finns på plats. Självklart har vi alla tillbehör som behövs för fikastunden, såsom socker, muggar och skedar.

Kontorsservice
Kontorsservice

Vi vill att du ska trivas på jobbet. Ett kontor i perfekt skick handlar inte bara om att hålla rent, utan också om att fixa till de små detaljerna som gör att vardagen flyter på.
Vi fyller på kontors-, köks- och hygienprodukter och ser till att allt finns på plats där du behöver det.

Byggstäd
Byggstäd

Nybyggnation eller renovering? Vi städar under byggets gång och vi röjer även upp och gör fint efter hantverkarna så att du bara kan flytta in i nya fräscha lokaler.

Frukt
Frukt på jobbet

Att ha tillgång till färsk frukt på jobbet ökar trivseln och ger gladare medarbetare. Extra smart är det att få frukten levererad i samband med städningen. Rent och fräscht och med en smula omtanke på toppen. Hur ofta och hur mycket bestämmer du själv. Läs mer

Trädgårdsservice

Vi tar hand om den löpande skötseln av din trädård. Vi klipper gräs, trimmar kanter, rensar ogräs och ser till att det ser snyggt och prydligt ut.

Ultrarent Vatten

En ny och skonsam teknik för rengöring av fönster, fasader, tak, busskurer etc. Fördelarna med tekniken är att det är miljövänligt och kostnadseffektivt. Efter rengöring kan ytan behandlas med en biosid, en behandling som håller den rengjorda fasaden ren och fräsch. För tak behövs ingen föregående rengöring. Biosiden appliceras och därefter sköter regnet resten, ytan rengörs och smutsskyddas.

Rengöring av terasser, gångar och trappor i sten och trä

Jobbet görs på samma sätt som beskrivits på fasadtvätt och takvård. Skulle du vilja ha en snabbare effekt har vi möjlighet att använda högtryckstvätt, då det inte är lika skadligt med inträngande vatten på dessa ytor.

Fasadtvätt

Utförs med eller utan en biosid för att sterilisera ytan. Har du en vattenutkastare, så har vi resten för att kunna tvätta din fasad på ett sätt som är vänligt både mot fasaden och miljön. Vi behöver inte någon skylift för att nå upp, då vi kan arbeta från marken till en höjd av ca 17 meter. Och du som kund inte behöver vara orolig för att vi skall köra sönder gräsmattor, stenläggningar, trädäck mm.
Då vattnet filtrerats till ultrarent, kan vi jobba med lågt vattentryck, och du behöver inte vänta på att fasaden skall torka ur i flera veckor innan den går att måla om – vilket är fallet om man kör med högtryck.
Vad gör då ultrarent vatten? Efter filtret får vi ut rent H2O,utan metaller salter och andra föroreningar som annars får vattnet att fungera likt en svamp som suger åt sig partiklar. Vattnet får också en mycket lägre ytspänning som gör att det kan tränga in i och lösea upp smuts på ett effektivare sätt.
Biosiden då? Detta är en lösning som steriliserar ytan och gör att alger, mögel och mossa dör, samtidigt som den ligger kvar och motverkar påväxt under fyra till sex år.

Takvård

Med dagens klimat får de flesta typer av tak påväxt redan efter fyra till fem år. Växtlighetens rötter går in i materialet och fäster i alla mikroskopiska porer. Under vintern kommer vätskan i rötterna att frysa, med frostsprängning och negativ påverkan på yttertakets livslängd som följd. Vår biosid blandar vi med ultrarent vatten och steriliserar ytan. Det kan ta upp till två år innan takytan är helt ren, eftersom vi låter regnet skölja av den gamla påväxten. Sedan förhindras påväxt under fyra till sex år och taket ser rent och snyggt ut. Att det sedan är bra för miljön och att du inte behöver byta tak onödigt ofta är bara en bonus!
Vi utför denna behandling från marken och behöver inte dyra ställningar, eller skylifts, och dessutom behöver vi inte gå på taket. Säkrare för oss och dessutom riskerar vi inte att trampa sönder ditt tak. Vi kan nå de flesta tak från marken med de ca tjugo meter långa stängerna som vi jobbar med. Har du ett plant tak på en hög byggnad – då kommer vi gärna och tittar på det först innan vi kan lova att vi inte behöver gå på det.
Vill ni att vi borstar rent taket först, gör rent hängrännor, putsar takfönster, byter ut trasiga takpannor eller annat när vi ändå är där – säg till i förväg, så är det service som vi kan stå till tjänst med.

Fönsterputs

Har du fönster högt upp, svåra att nå med stege, eller bara vill ha hjälp utan att behöva använda annat än vatten? Med det ultrarena vattnets egenskaper kan vi se till att hålla dina fönster rena och fina utan kemikalier. Våra långa stänger gör att vi kan stå på marken och jobba högt utan att riskera fall, eller att förstöra marken utanför byggnaden. Då vi endast använder ultrarent vatten och en naturhårsborste, och inte skvissar torrt glaset efteråt kan det fastna lite damm eller eventuell pollen i vattendropparna, men det är något som regnet sedan sköljer bort. Är glaset putsat många gånger med diskmedel eller annat, kan det vara svårt att få bort den hinna som medlet lämnar kvar på glaset, men efter två till tre putsningar är det helt borta, och trots hinnan kommer ni säkerligen att vara nöjd redan första gången.

Vill du höra mer om hur vi kan hjälpa dig i din vardag?